https://jlindberg.wordpress.com

Jag vill börja köra bil nu…

Posted in Allmänt by jlindberg on 24 juli, 2008

Det är riktigt frustrerande att äga en bil, som dessutom står utanför fönstret hemma. Det som är frustrerande är att jag inte får köra den.. Jag har bara mig själv att skylla. Historien går såhär:

När jag var 16 så fick jag lämplighetsintyget och började övningsköra lite med min pappa. Jag körde väl 3 dagar eller något sådant. Tillräckligt mycket för att kunna få i 3ans växel. Att backa gick däremot inte så bra. Dagarna gick och jag kände mig inte direkt motiverad (16 år….).

När jag var 17 så flyttade jag hemifrån. Då slutade jag övningsköra för då hade man så mycket annat som var viktigare. Åren gick, jag gick ut gymnasiet när jag var 20 (gick 1 år el, sen bytte jag till 3 år multimedia), flyttade från Småland till Stockholm. Jag åkte inte hem och övningskörde och därmed rann allt ut ur sanden.

Men nu när man äger en bil, har barn på gång, då känns det väldigt motiverat att åtminstone få börja köra.. 8 veckor handledningstid är det på att få ett godkänt intyg att jag får övningsköra… Så det är väl bara att vänta. Lär mig teorin så länge.. Kan ju vara bra att kunna den också 🙂

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Liisa said, on 24 juli, 2008 at 09:53

    Med erfarenheter av mitt jäkla mc körkort jag ännu inte rott i hamn efter ett års försök, vill jag tipsa om intensivkurs. Tog mitt bilkörkort så, snabbt enkelt och fokuserat. Blir kanske lite knas med tanke på bebben men några månader när den är född o klar…?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: