https://jlindberg.wordpress.com

Brist på saker att skriva om… Filmrecension

Posted in Allmänt, Film, Graviditet by jlindberg on 29 juli, 2008

Som jag har skrivit innan så har jag min första semestervecka nu. Jag och Ulrika gör i stort sett ingenting. Vi slappar, solar, städar, äter, dricker, kollar film osv.. Barnet är ju på väg, men enligt min nedräknare så är det ett tag kvar:

Så i brist på något att göra så åkte vi in till stan idag, jag fick sista Sigur Ros skivan av Ulrika i födelsedagspresent, men denna hade jag redan så vi åkte in och skulle byta den på petsounds. Men det var nog 30 grader där inne, om inte mer, så svetten började rinna, och då känns det inte så motiverande att leta skivor. Så jag bytte den inte denna gång. Får vänta till det har blivit lite svalare ute. Men det är så underbart med värmen!

I söndags kväll såg vi The dark night, nya Batman filmen. Den var riktigt grym. Filmen går mer åt det ”normala” hållet, visst, Batman hoppar från tak osv, men med fallskärm… Så man får ta det för vad det är. Men den var riktigt bra. Det är vi överrens om, alla som såg den. 4/5 får den.

Vi såg en film nyss:

Den var lite underhållande men annars rätt kass. Lite förvånad över att Morgan Freeman och Angelina Jolie är med i denna film. Tänk er en action version av The Matrix där man inte behöver tänka något själv, och där halva filmen spelas upp i slow motion klipp…. Underhållande till och från men jag skulle inte se om den direkt. Jag är generös när jag ger den 2/5. Om ni ska se den, se den en söndag då ni är riktigt bakis..

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] Lite förvånad över att Morgan Freeman och Angelina Jolie är med i denna film…. Source: Brist på saker att skriva om… Filmrecension […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: