https://jlindberg.wordpress.com

Måste avreagera mig…

Posted in Allmänt by jlindberg on 1 augusti, 2008

Den 12 april så beställde jag och Ulrika ett soffbord och en vardagsrumsmatta(som var riktigt dyr). Vi fick informationen att det var lång leveranstid på mattan, 10-12 veckor. Vi beslutade att vi tyckte att det var ok och la beställningen. Vi bad om att få leverans på allt samtidigt då det är smidigast att få allt hemkört på samma gång.

Efter 7 veckor ringde de om att bordet hade kommit. Så långt var allt bra. Vi sa att vi kan vänta på mattan. Efter 12 veckor hade jag inte hört något och ringde dit, då fick jag veta att det är 12 veckor + 2 veckor för leverans, yeah right.

Efter 14 veckor ringde jag igen för att höra om vad som händer. Ingen matta så jag får vänta en vecka till. Har nu väntat en vecka till och är inne på vecka 16. Ringde idag för jag börjar bli riktigt irriterad. Fick då veta att de fick information igår om att mattan inte hade gått igenom kvalitetestet och kommer därmed att dröja till slutet på augusti. Tidigast, det vill säga 4 veckor till. Alltså 20 veckor totalt OM den kommer då.

Det butiken gör är att de kör hem bordet på måndag till oss på måndag. Det är iallafall en start. Vi kan inte vara utan bord längre nu…

Med barnet på gång så känns det riktigt jobbigt, att behöva vänta såhär länge… Detta ville vi ha avklarat innan barnet kommer. Riktigt dåligt. Det är ju inte butikens fel så jag väljer att inte hänga ut dom här och hoppas att det löser sig smidigt….

Nu åker vi till stan och fikar och shoppar lite…

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Chris said, on 1 augusti, 2008 at 05:11

    Känns som man får ordna skriftliga avtal på allt numer, så man kan avkräva rabatt när leveransen blir försenad. Vet inte om vi är bortskämda med att allt ska gå så fort numer eller om företagen blivit alltmer oförskämda, möjligen en kombo, fast 12 veckor är i längsta laget 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: