https://jlindberg.wordpress.com

Uppdrag genomfört, mycket kul har hänt idag.

Posted in Allmänt, Film, Inredning by jlindberg on 6 augusti, 2008

Vi klev upp tidigt idag, 11:30, det är ju trots allt semester. Vi hade varit vakna ett dag visserligen men det är så skönt att ligga kvar när man väl får. Dagens uppdrag var att komplettera hemmet, vi skulle hitta soffkuddarna, så vi skulle in till stan. Men först kom en kompis och lämnade denna till mig:

http://www.imdb.com/title/tt0485842/ Aaron Sarkin har skapat denna serie efter han gjorde Vita huset. Så detta är för alla oss som har sett klart Vita huset och inte vet hur vi ska överleva. Tyvärr går den inte att få tag på med svensk text vilket är synd för ibland hänger man inte riktigt med då dialogerna är väldigt snabba och ibland lite ”mummliga”. Jag har sett ett avsnitt hittils och det har stor potential. Rekomenderas, men se först Vita huset för ingen serie slår den!

Ok, tillbaka till kuddjakten.

Vi åkte in till stan efter att Jonas varit här och lämnat skivorna och fått 24 säsong 1 av mig. Vi började med att åka till stureplan då vi skulle byta en pryl där. Efter det gick vi vidare till Svenskt tenn där vi köpte en kudde som Ulrika har pratat om såååå länge. Som tur var fick jag vara med och välja vilken vi skulle ta och då blev det en riktigt lyckad kompromiss. Så glada gick vi till NK där vi köpte lite nytt porslin, 2 kuddar till och lite annat kul. Så det kändes lyckat. Vi gick vidare till Åhlens där vi avslutade shoppingen med en kruka till en blomma Ulrika fick igår i present, och en ansiktskräm.

Såhär blev resultatet efter kuddjakten:

Några minuter efter att vi hade kommit hem så fick vi besök av Liisa och Mike, vi hade bjudit över dom på fika, det var första gången vi träffades och umgicks på väldigt länge, Mike har jag inte träffat innan och Ulrika har inte direkt träffat Liisa så det var riktigt kul. Liisa är också gravid så jag kan tänka mig att det blir många latterundor ihop om ett halvår 🙂

Ulrika hade bakat sjukt mycket kakor och tårta som vi bjöd på, men inte heller denna gång gick allt åt, så det kommer att sluta med att jag har ätit upp 90% själv… Inte bra… Nu ska jag till soffan, lägga mig ner med en öl och kolla på Studio 60 on the sunset strip. Tack för idag!

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. noequ said, on 6 augusti, 2008 at 08:57

  Bra serie ja, Riktigt Cool lampa!

 2. Hugo said, on 7 augusti, 2008 at 07:31

  Kuddarna blev bra!

  Vad är det för bord?

 3. jlindberg said, on 7 augusti, 2008 at 12:36

  Tack båda!
  Bordet är köpt på Studio77.se
  Det är från So.vet och är i genomskinligt glass med vitlackad insida.. Riktigt snyggt faktiskt.

 4. Hugo said, on 7 augusti, 2008 at 01:34

  Tack J!

  Ska genast kolla in sidan!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: