https://jlindberg.wordpress.com

Dåligt väder, slapp dag…

Posted in Film by jlindberg on 17 augusti, 2008

Jag vet inte hur det har varit i resten av Sverige men i Stockholm så har det iallafall varit dåligt väder hela dagen.. Det var fint inatt när jag var uppe några gånger, men när man vaknade igen runt 11 så regnade det, det var grått och trisst, men i dagsläget gör det inget, det är skönt när det inte är för varmt i lägenheten och när man inte känner sig tvingad att göra massa saker.

Vi hade iallafall bestämmt att vår vän Eva skulla komma över med sin dotter Malva och sin nya son Bruno, vår plan är att Juni och Bruno ska bli bästisar, vi får väl se hur det går, de verkade iallafall ha det trevligt ihop, trots att Juni var lite trött när de var här:

De stannade inte så länge, men det var trevligt, vi fikade åt kaffe och det ammades.. Inte för mig dock 😉

Det har blivit 2 filmer idag:

Denna film tyckte jag var lite lik Garden state. Den handlade om en kille som får en sjukdom, en psykiskt sjukdom som det inte finns något botmedel för. Filmen utspelas under tiden då huvud karaktären måste försöka att leva med sin sjukdom. En mörk film som har sina glimtar då och då, helt klart sevärd söndagsfilm. 3/5 blir betyget då den var lite väl långsam då och då.

Nästa film gillade Ulrika riktigt mycket:

En romantisk komedi. Man kan nog säga att det är mer en tjejfilm. Sevärd helt klart, mysig, romantisk osv.. Men idag var jag sugen på något med fart i… Men denna var helt ok.. Se den med din flickvän så får du pluspoäng 😉

Nu ropar familjen, de vill se Hells kitchen… Så, ha det bra sålänge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: