https://jlindberg.wordpress.com

Skönt med semester…

Posted in Mode, Musik by jlindberg on 21 augusti, 2008

Idag har vi tagit det lugnt, åkt in till stan och ätit lunch, varit på Ulrikas jobb och mitt jobb och låtit alla träffa Juni för första gången. Riktigt trevligt, och folk tycker hon är så gullig.. Lik pappa sägs det.. För Junis skull hoppas jag att det släpper och hon blir en skönhet som mamma…

Jag svängde förbi Pet sounds och köpte en skiva:

Deras sista skiva. Det är Carl, sångaren i Libertines som är med i detta bandet, har lyssnat mycket på deras förra skiva och även lite på denna innan jag köpte den. Jag hoppas att den växer för hittills så är den inte så jättebra. Men jag tror att den växer, jag gillade inte Libertines första skiva när den släpptes heller, och den växte och blev riktigt bra.

Vi svängde förbi Bruno gallerian och hälsade på Sara och svängde förbi Adidas concept store och Ulrika shoppade ett par nya sneakers:

De är finare i verkligheten än på bild. 🙂

Imorgon är en stor dag, längsta resan hittills är inplanerad, vi ska till Uppsala på fest, så vi har köpt en klänning till Juni som hon är jättefin i. Den är lite för stor så vi får se om det blir den.. Det var nog allt för idag, jag hade inget alls att skriva om så ta det för vad det blev… Ha det bra!

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Sandra said, on 22 augusti, 2008 at 08:23

    Snygga skor!
    Jaa, jag ser med hon är lik dig Jocke! Men utseendet kan ändras mkt första året! Engla var kopia av Sven när hon va bebis, nu finns det iaf lite likheter av mig i henne 😉
    Hoppas vi kan ses i höst!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: