https://jlindberg.wordpress.com

Utflykt, släktträff nr1 släktträff nr2, bröllopsfest…

Posted in Uncategorized by jlindberg on 22 augusti, 2008

Ojojoj vilken dag… Den började rätt tidigt, klockan 8 kom Ulrika in med Juni till mig, jag låg och sov i andra sovrummet, Juni har låtit hela natten, som om skulle ha tappat andan vilket är riktigt jobbigt.. Men efter en timma gick jag upp och la mig i soffan så kollade vi klart på Studio 60 on the sunset strip. Juni gillar den serien, hon sover hela tiden 🙂

Klockan 15 tog vi bilen mot Uppsala. Tyvärr så var det kö från Stockholm hela vägen till Arlanda för någon smart tjej hade kört in i baken på en taxi… Men efter det så släppte det, så det tog 1,40 min… 1 timma mer än vanligt. Vi åkte till Ulrikas mormor och blev bjudna på middag, Ulrikas syrror var där, mamma, pappa och mormor. Det blev en snabbvisit, för vi skulle hinna med att träffa min kusin Thomas och hans sambo Lotta vilket vi klarade bra, var där 2-3 timmar för att sen åka vidare till nästa fest.

Det skulle vara en förlovningsfest, men när vi väl kom dit så hade de gift sig idag, det var ett litet bröllop och vi var bjudna på festen efter utan att veta om det. Riktigt trevligt! Så Junis första fest blev en bröllopsfest. …Och hon sov igenom hela kvällen..

Här kommer en nytagen bild på familjen:

Hade vi vetat att det var bröllopsfest så hade vi inte kommit i linne, nitbälte, t-shirt och sneakers…

Ursäkta den dåliga bilden, men det var helt mörkt i rummet, så det gick inte få bättre bild än såhär… Nu är alla helt slut så jag tänkte lägga mig och sova… Imorgon får vi besök på förmiddagen, sedan är det fest på kvällen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: