https://jlindberg.wordpress.com

Hösten är här! Och så är även nya Photoshop CS4!

Posted in Allmänt by jlindberg on 27 september, 2008

Idag gick vi ut på promenad, vi gick runt i gamla enskede och kollade på villor vi ville bo i, riktigt kul att se alla fina villor och riktigt tråkigt att inse att man behöver iallafall betala runt 6 miljoner för de vi vill bo i.. Men å andra sidan kanske man gör en rejäl vinst på vår nuvarande lägenhet och därmed har råd att köpa en villa vi kommer att bli nöjda med. Vi får se. Det är lååångt kvar till dess.

Hur som helst så var det iallafall riktigt fint väder, runt 15 grader, strålande sol och löven var röda.. Det var riktigt härligt faktiskt. Vi avslutade med att gå till globen och handla lite onyttigheter, chips, läsk och 2st Ben&Jerrys. En var!! Det märks att man är gift, haha….

Nu är det äntligen här, en ny uppdatering av Photoshop. Och med Adobes nya tänk med olika rabatter så börjar det faktiskt komma ner i humana prisnivåer. Photoshop har ju länge legat runt 12000:- för en licens vilket är väldigt dyrt för oss som inte arbetar och tjänar pengar tillsammans med programmet. 12000:- är ju mat för ett halvår för oss normalanvändare.. Nu är det nere runt 4000:- om man nöjer sig med photoshop och bridge så det är iallafall ett steg i rätt riktning.

Jag har börjat använda Lightroom mer och mer, detta är ett otroligt bra program, till och med så bra att man kan göra 80% av jobbet i Lightroom för att sedan göra de sista inställningarna i Photoshop. När vi ändå pratar pris så kostar Lightroom runt tusenlappen vilket måste ses som ett kap med tanke på vad du kan göra med det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: