https://jlindberg.wordpress.com

Äntligen höst! En ursäkt för att få stanna inomhus…

Posted in Allmänt, Film, Vår dotter by jlindberg on 5 oktober, 2008

Idag har det regnat konstant hela dagen. Ulrika skulle egentligen klippa 2 kompisar, men de var förkylda så det vågade vi inte riskera än.. Så istället har vi legat i soffan och kollat på en ny serie:

En riktigt bra serie som skaparen av Six feet under har gjort. Denna serie är väldigt speciell, den handlar om vampyrer som lever fritt tillsammans med vanliga människor. Serien utspelas i södra Usa och är rätt spännande, det är en svart humoristisk och erotisk underton konstant i hela serien. Den är mörk, rolig, spännande, och känns som en frisk fläkt bland alla tv program. Jag kan säga det att, HBO har gjort det igen..

Igår var det kanelbullens dag, det har väl ingen undgått att missa? Jag, Ulrika, Juni och min syster blev bjudna på fika hos min kollega Samuli och hans familj. De bor i Vällingby så vi tog bilen dit, efter en snabb trip till Ekerö. Lisa hade bakat några av de godaste kanelbullarna jag har smakat. Så jag tog 2 🙂

Nu är det snart en ny jobbvecka. Denna vecka händer det inte så mycket vad jag vet nu. Får hoppas att det sköna höstvädret kommer tillbaka, så solen skiner lite och man kan njuta av vädret på lunchen. Men tittar man ut så känns det ganska avlägset..

Provade mormors stickade kläder igår…

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Carro said, on 7 oktober, 2008 at 12:23

    Mitt hjärta smälter när man ser Juni le så där nöjd och busig!
    Så söt hon är! Mysigt med höst men usch för mörkret som kommer så snabbt på kvällen nu….
    Ja visst är hus en dröm, hoppas den inte är allt för långt bort för att för verkliga för oss båda! Som tur ligger priserna i Trelleborg lite lägre, några miljoner lägre 😉


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: