https://jlindberg.wordpress.com

Ett sånt där meningslöst inlägg…

Posted in Allmänt by jlindberg on 15 oktober, 2008

Idag skulle jag in på ett möte klockan 10. Jag bestämde tid klockan 09:45 med mina 2 kollegor som skulle vara med då jag inte riktigt visste var det skulle vara, Juni sov dock inte mycket inatt så jag har halvsovit hela natten vilket resulterade i att jag gick upp tidigare än jag trodde jag skulle göra vilket i sin tur ledde till att jag fick sitta och vänta 30 min i Kista… Mindre rutinerat måste jag säga.Efter mötet så var jag tillbaka på jobbet och då pajjade min dator, så nu är jag datorlös.. Men jag har beställt en ny IBM X61 eller något sådant, en liten 12″ som inte väger så mycket…

Igår skaffade jag mig ett nytt spel:

Detta är en gammal klassiker som jag spelade väldigt mycket för nästan 15 år sedan.. Riktigt kul, men jag måste säga det att jag har tappat stinget. Det är inte riktigt vad det brukade vara. Kanske när jag spelar mot en kompis. Datorn är ju mindre kul att spela mot.

Jag har även börjat spela betan på:

Jag kan redan nu säga att det kommer att bli många långa nätter online med detta spel… Ulrika kommer att bli tokig. Men hur kan man motstå att skjuta sina kollegor och chef på fritiden? Klockrent.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: