https://jlindberg.wordpress.com

Härlig kväll

Posted in Allmänt, Film by jlindberg on 17 oktober, 2008

Denna vecka har gått otroligt snabbt. Veckan har bara flygit förbi.. Ikväll hade jag fixat så vi fick mat budat hem från Beirut cafe. Så vi käkade för fullt, massa olika röror, kyckling wraps, piroger m.m. Otroligt gott måste jag säga.

Idag fick jag även hem min nya blueray spelare, så jag har ställt in den och vi har kollat på The wire, Pushing daisies och vi började kolla på:

Men stängde faktiskt av efter 40 minuter, den var helt enkelt för meningslös för att lägga ner tid att se hela filmen. Visst var den otäck, men det krävs ju lite mer än så. Jag är försiktig med att såga då vi inte har sett klart filmen, så se den själv och bedömm den.

Igår laddade jag ner 2 låtar från Mogwai:s EP Batcat. EPn kostar 70:- på cdon, för 3 låtar vilket är för mycket, så jag laddade ner från Itunes istället för 9:-/låt som jag fick gratis då Apple var skyldig mig 10 låtar för lite strul som jag stötte på för ett tag sedan. Imorgon blir det att övningsköra, måste lära mig nu. Jag har ett mål att ha körkort till jag är pappaledig och det är senast 1a maj så jag ska ligga i lite extra för att lyckas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: