https://jlindberg.wordpress.com

Helg… Filmtips: Barnhemmet

Posted in Allmänt, Film, Mode by jlindberg on 29 november, 2008

Nu är det inte långt kvar till jul, ska bli skönt. Idag så fixar vi hemma med lite julpynt, stjärnor, ljus och apelsiner. Sen blir det en gran när det blir dags för det.

Igår såg vi en bra film:

51ss19m5uhl_ss500_

Barnhemmet heter den på svenska. Jag hade rätt höga förväntningar på denna då den har fått så bra betyg och omdömmen överallt. Tyvärr var den inte lika skrämmande som jag hade hoppats. Men det blev Ulrika glad för så det får väl ses som något positivt. Det var en vacker och läskig film. Helt klart mer än sevärd. Jag kan rekomendera denna som en 6/10. Hade den varit läskigare så hade jag gett den en 7a.

Jag fyndade i torsdags, Weekday hade 50% på hela sortimentet så jag chansade och gick dit på lunchen. Jag gillar inte att trängas bland folk när det är reor så jag går oftast inte dit. Men nu var jag ute efter ett par jeans jag gillar så jag chansade.

Jag hade tur, testade 4 par i olika storlekar och hittade de jag ville. Tyvärr fick jag med mig fel storlek hem, fråga inte hur det gick till för jag trippelkollade så jag fick med rätt storlek. Tyvärr så fick jag hem 29 märkte jag när jag kom hem, men det gick att komma i dom så det är lugnt. Dessa är råa och otvättade så nu börjar inslitningen. Såhär ser de ut:

apr1

apr2Fördelen med råa jeans är ju att de är så billiga, så de kostade bara 450:- då det var 50% på dom. Perfekt för en barnfamilj 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: