https://jlindberg.wordpress.com

Ännu en helg förbi….

Posted in Allmänt, Film, Vår dotter by jlindberg on 14 december, 2008

Helgen har gått så fort…

I fredags så hade vi fixat barnvakt, syrran och Joel var hemma med Juni medan jag och Ulrika gick ut och åt mat och sedan bio. Vi såg:

the_day_the_earth_stood_still_movie_poster

Det var en chansning då vi inte hade läst något om filmen utan bara sett trailern. Men filmen var helt ok. En 6a av 10 får den iallafall. Sevärd, funkar på bio då det är sjyssta effekter men man kan nog likaväl se den hemma om man har en ok hemmabio. Senare på kvällen såg vi faktiskt en film till… Vi gillar att kolla på film och det har inte blivit så mycket på sista tiden så nu får man ta igen det:

ghost-town-poster-2

Ghost town. Denna film var riktigt bra. Jag gillar ju verkligen the Office, och denna var riktigt bra. Mycket tack vare att Ricky Gervais var med. Han var faktiskt hela filmen kan man säga. En riktigt bra, rolig och lite mysig film. 8/10 får den.. Se den!

Vi har även hunnit med lite annat i helgen, pappa har köpt en imac så vi har chattat lite med farmor på besök, Juni gillade det riktigt mycket:

bild-4

Hon skrattade mycket åt pappa och farmor.. Man får umgås såhär när man bor några timmar från varandra. Det är bättre än inget och faktiskt riktigt kul för alla.. Nu ska jag kolla LA ink.. Ha det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: