https://jlindberg.wordpress.com

Och då kom den..

Posted in Allmänt, Foto, Vår dotter by jlindberg on 23 december, 2008

Influensan… Nästan alla på mitt jobb har varit sjuka månaden innan jul, men jag har konstigt nog klarat mig. Men som vanligt så brukar jag inte bli sjuk förrens på julaftonsnatten. Och så blev det även denna gång.. I söndags morgon vaknade jag och var helt blöt, hade feber och sjukt ont i halsen och huvudet.. Så jag blev liggande, började dagen med 2 treo för att få bort huvudvärken vilket hjälpte lite. Sen blev det alvedon för att få bort febern vilket funkade hyffsat.

Jag hade förberett att fixa allt på jobbet igår men jag kom inte ens upp ur sängen så det var helt kört.. Idag är första dagen då jag faktiskt har orkat att sätta mig här, men det känns redan nu som att jag hamnar i soffan om några minuter…

Iallafall var syster här i söndags så hon, Juni och Ulrika gick och köpte gran:

20081222-img_4754

Tyvärr kunde jag inte följa med.. Riktigt trisst, första julen som familj, klart att pappa ska vara med och köpa gran.. Men det får bli nästa år. Jag försökte iallafall att hjälpa till att klä den, vilket vi lyckades med ganska bra, tyvärr blir bilden tråkig då jag använt blixt:

20081224-img_4787

Fin gran hittade de iallafall, detta är första året vi har en riktig gran, då min familj har varit allergiska när jag har växt upp.

Nu är Juni och Ulrika iväg hos en kompis och delar ut paket, själv stannar jag hemma.. Fotade dom innan dom åkte, båda var på riktigt julhumör:

20081224-img_4769

Jag har sett massor filmer som jag kommer att tipsa om när jag har ork… stay tuned

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: