https://jlindberg.wordpress.com

Nyfärgad!

Posted in Allmänt, Mode by jlindberg on 10 januari, 2009

Jahopp, då är det kväll.. Dagen har varit ganska lång. Jag satt uppe till halv ett igår, jag visste att det skulle bli tidigt eftersom Ulrika skulle jobba. Och jag hade rätt, Juni ville leka runt 08 idag så det var bara att gå upp.. Först svepa en TREO men sen funkade det. Sen gick vi och la oss i sängen igen och lekte. Övade lite balans, hoppade lite och hade det mysigt. Sen kom syrran på besök runt 13 så vi har hängt hela dagen.

En konstig grej var att Juni ville inte äta på hela dagen, hon åt vid 7 innan Ulrika åkte och jobbade. Men sen vägrade hon äta.. Hon fick sprutor igår så det kanske var det som spökade. Runt 16 märkte vi att hon var lite grinig så vi promenerade till Ulrikas jobb och var framme runt 17, så då fick Juni äta lite, DÅ ville hon äta. Så det var skönt. Nu har hon gallskrikigt några gånger på kvällen men hon blir tyst så fort hon får mat. Så hon har nog bara saknat Ulrika.

När vi ändå var nere på salongen Ulrika jobbar på så passade vi på och färga mig. För första gången på väldigt länge. Ulrika har inte viljat färga mig, men idag lyckades jag få som jag ville:

img_0115

Kände mig riktigt tuff i stolen som ni kanske ser.

090110ny1

Resultatet.. Blev lyckat tycker vi båda två. Eller?

Igår lade jag ut min första annons på Ebay någonsinn. Tvivlade lite då jag aldrig gjort det innan, men idag när jag kollade mailet så hade en person från Singapore köpt ena skärpet. Kul! Inom 24 timmar blev det alltså sålt. Så detta kanske man ska börja göra lite oftare. Tjänade dessutom en liten del på det så det var kul. Nu ska vi kolla på Hostel 2, hann aldrig göra det igår. Sen ska jag soooova… länge.

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Sofie said, on 11 januari, 2009 at 06:50

    Tycker du kl 8 är tidigt? 🙂 Här går vi upp före kl 6 varje dag! Njut av att Juni vill sova så pass länge!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: