https://jlindberg.wordpress.com

Hemkommen igen… Skönt

Posted in Allmänt, Foto, Mode, Musik by jlindberg on 23 januari, 2009

Så.. Det har varit en händelserik vecka. I måndags tog jag semester och i tisdags åkte jag till Skövde, sen tog jag flyget från Stockholm till växjö, där mötte jag lite kunder, mellanlandade i Hässleholm hos min kompis Markus, efter det så blev det Lund, Malmö, sedan Hässleholm igen hos mackan. Idag blev det Malmö sedan flög jag hem i eftermiddags till Stockholm igen. Det är alltid skönt att komma hem. Detta var längsta tiden jag var från Juni och Ulrika.

Det är alltid lika kul att stanna till hos Markus, tyvärr bor han ju rätt långt bort vilket är tråkigt. Det skulle vara kul att hänga på heltid igen. Som vi gjorde när vi växte upp. Vi slappade, kollade på Lost, käkade pizza och godis. Snackade hela nätterna. Så jag är inte utvilad…. Men det var det värt.. Nu är det ju helg igen så då får man slappa.  Och till lite bilder..

Först vill jag tipsa om en gammal skiva som jag lyssnade riktigt mycket på förr. NOFX – Ribbed:

nofx_ribbed

För er som gillar lite mer punkig popmusik och inte har hört talas om Nofx (har inte alla?) så lyssna på denna skiva. Sköna singalong melodier och lagom otight. Skivan släpptes för övrigt -91 men jag tror inte jag köpte den förrens -93. Det roliga är att Nofx är fortfarande aktiva, och lika dåliga på att spela. Det har nog med alkoholen att göra misstänker jag 🙂

När jag var nere on the road så passade jag på att köpa 2 skivor:

20090124-img_5334

Har aldrig hört något av banden men de lät bra i butiken så jag köpte dom. Måste säga det att de var riktigt hårda.. Ett finskt och ett Danskt band… Kolla upp om ni gillar tung black metal/punk/mangel..

En annan rolig grej när jag kom hem var att jag fick hem en leverans som jag beställt. Ett armand i silver:

20090124-img_5322

Det var en chansning, men jag gillar det. Det var faktiskt snyggare än jag trodde. Så Niklas, om du läser detta. Nu kan vi andas ut! 🙂 Fick även hem en jacka jag hade väntat på ett tag:

20090124-img_5321

Så det är mycket som har hänt medans jag har varit borta. Juni har växt och utvecklats massor på de här 3 dagarna. Hon blev jätteglad när jag kom hem så det har varit kul. Hon har även ett jäkla spring i benen så vi satte henne i hoppgungan för andra gången. Denna gången gick det mycket bättre:

20090124-img_5367

Junis mormor och halvmorfar har varit i Guadeloupe på semester och de hade köpt med sig presenter till Juni, bland annat denna docka som hon verkar tycka är jätterolig. Men det känns inte så säkerhetskontrollerad så hon får bara titta på den:

20090124-img_5399

Imorgon är jag och Juni ensamma igen, så nu tänkte jag dansa iväg till klippstolen och klippa mig så man är snygg imorgon…..

t1

5 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. SAndy said, on 24 januari, 2009 at 02:22

  Så söt hon är Juni! Hon är SÅ himla lik Josse som liten!!!!

 2. johan said, on 25 januari, 2009 at 09:02

  Hej! vart köpte du armbandet?

  • jlindberg said, on 25 januari, 2009 at 09:32

   Hej!
   Jag köpte det på Ebay, sök på Silver bracelet så kan det hända att du kan hitta det.. Detta var det enda som fanns när jag köpte det..

   • Johan said, on 14 juni, 2009 at 11:25

    Lite sent kanske men fick för mig idag att jag skulle hitta åt det! 😀 Du kommer inte ihåg vad försäljaren av det hette?

 3. jlindberg said, on 14 juni, 2009 at 11:29

  Köp mitt, jag har aldrig använt det 🙂
  dra iväg ett mail till mig: ijocke@gmail.com


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: