https://jlindberg.wordpress.com

Fredag

Posted in Allmänt, Mode, Vår dotter by jlindberg on 6 februari, 2009

Dagen började klockan 06, då gick Ulrika upp med Juni, matade och tröttade henne, efter det så somnade Juni hos mig och Ulrika åkte till jobbet.
Klockan 09 vaknade jag av att ha lågt blodsocker och Juni sov. När jag ätit och gått och lagt mig igen så vaknade Juni när jag kröp ner i sängen.
Då lekte vi och halvsov lite en timma. Sedan gick vi  upp och lekte lite i vardagsrummet. Nu har klockan blivit ca 10 och vi leker lite till, kollar lite tv och leker lite.

Jag dricker kaffe och äter frukost. Leker samtidigt som jag gör detta.
Nu är klockan 10:10 så vi leker mera…

Juni sitter i sin stol och tittar på medan jag viker tvätt och städar lägenheten, detta tar ungefär en timma, så vid halv tolv badade jag Juni för hon hade tröttnat på att sitta still. Det tog ca 5 minuter. Sedan hoppade jag in i duschen, Juni leker med sin katt under tiden.

Sen lade jag Juni i sängen för  hon var trött, somnade av sig själv medan jag gjorde mig iordning. Då är klockan 12.
Lägenheten städad, vi är dushade och badade, och vid 13:30 gick vi till Ulrikas jobb och träffade Ulrika så Juni skulle få lite mat. Men Juni var inte hungrig så det blev ingen mat. Istället gick vi på lite fönstershopping.

Gick förbi Fifth avenue shoe repair. Jag tänkte jag skulle kolla om de fått in sina nya kläder. Men det var inte så mycket som de hade packart upp. De fokuserade på att rea ut det de hade kvar från hösten.

Vid kassan hittade jag ett riktigt snyggt armband som jag inte kunde hålla mig från att köpa, och man vill ju stödja de svenska designerna någon gång:

armband1

Efter det så promenerade vi till Skanstull och handlade middag. Sen skulle vi ta tunnelbanan hem för jag hade lågt blodsocker. Tyvärr var det något strul så jag fick vänta 15 min då folk inte släppte in mig med vagnen för det var fullt på alla tåg. Snällt av dom.

Nu är vi iallafall hemma igen, Juni slappar i gymmet, vi lyssnar på Dissection och har det bra. Fick även hem en ny skjorta på posten, jag är ju ingen direkt modell syns ju på bilderna, men såhär ser den ut:

20090207-img_5667En Dior Homme, Hedi Slimane military shirt. Fin, ett kap! Nu är Juni uttråkad så jag ska leka med henne. Vi höres lite senare!

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Christoffer said, on 6 februari, 2009 at 05:03

    Fin skjorte !!

  2. Karl said, on 7 februari, 2009 at 03:28

    DEn där skjortan är riktigt snygg, passar din stil väldigt bra


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: