https://jlindberg.wordpress.com

Äntligen helg! Musiktips: White Lies och filmtips: Changeling

Posted in Film, Musik by jlindberg on 12 februari, 2009

Japp, då är det torsdag kväll igen. Den nya fredagen för mig. Jag är ju ledig på fredagar nu för tiden, så nu är det långhelg. Tyvärr är det inte lika kul för Ulrika som idag får söndag kväll.. Hon har jobb framför sig, visserligen bara 2 dagar, men hon vill ju hellre vara hemma med familjen. Men en bostadsrätt, bil, bebis och allt annat betalar ju inte sig själv, så lika bra att dra in lite pengar….

Hur som helst, less talk more pictures…

Blev tipsad av en kompis om White lies som är väldigt hypade. Det är samma producent som har producerat The Killers och Glasvegas. Det märks. Det är en bra produktion. Dock något tråkig, men detta tror jag (nästan garanterat) kommer att växa bort. Skivan kommer att se ut såhär enligt cdon:

1ed0f144-d9d8-4b10-9fa7-7d056d50cfe61

Ska man prata om referenser eller liknande band så skulle jag nog vilja nämna Editors, Glasvegas, The killers, Joy division m.m. Gillar ni något av de banden så kolla upp detta.

Så, för er som inte är ute och partar på helgerna och sitter i soffan istället så kan jag rekomendera en drama:

2887443863_6ca2ce48efStark, välproducerad, bra skådespelare, bra story osv… Helt klart en av de bättre filmerna just nu. Började lite segt men fick till en bra helhet och ett bra slut. Clintan är riktigt duktig. Med tanke på hans ålder och hur länge han har varit i filmbranchen så förväntar man ju sig å andra sidan inget annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: