https://jlindberg.wordpress.com

Söndag… Mässa! …Och en ny frisyr… Igen….

Posted in Allmänt, Film, Vår dotter by jlindberg on 15 februari, 2009

Idag har det varit Hifi mässa. Det var på Sheraton och jag träffade min kusin Thomas vid 13 på centralen. Vi promenerade till Sheraton och gled in i gräddfilen med en gratisbiljett för 2. Skönt. I år var mässan bara på 1 plan och med mycket mindre utställare. De prylar som fanns där var i det dyrare segmentet, men jag såg även lite billigare prylar runt 15000.. Bra det tycker jag. Alltid kul att se vad som finns tillgängligt och inte bara flaggmodellerna.

Efter mässan som blev rätt kortvarig åkte vi med Thomas kompis till en annan mässa som en butik på kungsholmen hade. Där knäppte jag en bild med mobilen på en av ”stereorna”:

img_0236

Det lät riktigt bra! Men å andra sidan är det inte så konstigt. Bara högtalarna kostar över 700 000:-, kablarna kostar nog mer än vad en Svensson-bil gör, såg ingen prislapp på slutsteg, försteg och cd spelare, men det lär inte varit gratis. Säkert minst lika mycket som högtalarna kostade. Men tyvärr behöver man ju köpa ett hus i samma veva så slutkostnaden blir rätt hög…

När jag var ute och lyssnade på prylar träffade Juni och Ulrika min syster och Karin och åkte till djurgården och fikade:

dscf3171

Nu längtar nog alla till våren. Tänk vad skönt när solen börjar visa sig, värmen börjar komma och fåglarna kvittrar… Underbart.

Idag har jag kollat på sista avsnittet av The Wire (kollade 4 avsnitt igår) säsong 2, och måste skriva att det är verkligen en grym serie. Helt klart en av de bästa jag har sett. Så nu blir det dags för att beställa säsong 3.. Totalt har jag 3 kvar att se, sen är serien slut. Ser verkligen fram emot det. Imorgon ska vi köra bil igen, jag har börjat med teorin nu på datorn och jag tycker att det går riktigt bra, så det känns kul.

Just det! Blev klippt idag också! Riktigt skönt att vara gift med en frisör:

20090216

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: