https://jlindberg.wordpress.com

Magsjuka och feber…

Posted in Allmänt, Film, Mode, Vår dotter by jlindberg on 20 april, 2009

Stackars Juni, hon har blivit så sjuk, igår var hon gnällig hela dagen, ville inte äta, och grät massor. Jag körde runt i Stockholm och letade trägolv till balkongen på eftermiddagen, efter mycket letandes över stan så hittade vi till slut trä till bra pris i Järfälla på Jula. Efter någon timma så blev det klart, resultatet blev såhär:

img_0384

Kass bild, men när vi har fått bort alla grejer så kommer jag ta en finare så ni får se det riktiga resultatet. Jag blev iallafall rätt nöjd med tanke på att jag gjorde allt själv. Vi köpte 17 paket. Gissa hur många vi behövde? 18 såklart… Som tur är har vi fått tag i ett paket till så vi kan göra klart det på onsdag när jag är hemma igen.

Iallafall, under tiden när jag la detta så började Juni spy, många gånger och stora spyor… Det visade ju sig att hon var rätt sjuk. Det kunde ju däremot varit något hon hade ätit. Men det visade sig att det inte var så. Idag så fick Juni feber, 39,6 har Ulrika mätt upp som mest. Stackarn. Så på lunchen åkte jag hem och gav henne vätskeersättning och Ulrika hade gett henne Alvedon för att minska febern, vilket verkar ha gett resultat.

Denna bild är nytagen från kvällen:

img_0386

Nu sover hon iallafall som tur är, och vi har tagit det lugnt och kollat på Färjan 2. Underbart program måste jag säga. Snart ska vi kolla på the hills! Är på säsong 3 nu och det börjar bli riktigt spännande…. Tycker Ulrika.Själv fick jag hem min tröja som jag beställde förra veckan idag, måste säga att den passade rätt bra:

0904201

Longsleeve från DRKSHDW, sjukt lång, men de ska ju vara sådär, men jag tror nog jag tar och fixar till det så man kan använda den 🙂

Sen glömde jag nästan, vi har ju faktiskt hunnit se lite film för en gångs skull, det blir ju inte mycket film nu för tiden. Tv serierna har ju verkligen tagit över. Jag älskar boxar…

de_ofrivilliga

Ingen har väl undgått denna film. Allt som skrivits om den överallt, alla positiva recensioner och alla priser har fått Ulrika att vilja se den jääääättemycket, så efter mycket letandes i stans videobutiker i helgen så hittade jag den. Hyrde den, såg den tillsammans med Ulrika i lördags. Vi gillade filmen, ganska mycket. Inte  SÅ mycket som alla kritiker. Och jag kan säga att många som hyrt den kommer nog tyvärr att bli besvikna. Men det är en bra film, men den är helt enkelt inte SÅ bra som alla skriver, varken enligt mig eller Ulrika. Hade vi däremot sett den utan att ha läst allt om den så hade vi nog uppskattat den mer. Det är ju så. Jag tänker inte avslöja något. Gillar ni film, framförallt svensk film så ska ni se denna. Om inte, hur något upplyftande från Hollywood. Eller kanske Frankrike….

Ulrika köpte ett par nya Tom Ford solglasögonen lagom till solen började visa sig. Tanken var att hon skulle ha dessa i sommar. Tyvärr har det hänt som man inte vill ska hända: De är borta… Spårlöst… Ingen vet var de är..

Antagligen har hon tappat dom när hon sprang till tunnelbanan en dag. Så för att ge henne lite plåster på såren så beställde jag precis ett par Ray Ban Wayfarer till henne:

ray_ban_wayfarer__1184848511_8402229

Ungefär 50 år för sent. Men eftersom varken jag eller Ulrika levde då så får vi väl säga att det är ungefär 5 år för sent. För 5 år sedan skrattade vi åt dessa. Men klart man kan vika sig… Hon kommer att bli glad iallafall. Pssst, säg inget till henne om ni träffar henne!

10 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Kusin said, on 20 april, 2009 at 07:48

  Spyungen, som trots spysjuka är söt, har snott min frippa!!!
  Hade inte hon en egen nyss?

 2. Kusin said, on 20 april, 2009 at 07:49

  …och jag har ett par gratis Wayfarer i en låda…nya…

 3. jlindberg said, on 20 april, 2009 at 07:53

  Hon börjar bli långhårig nu… Kan ju tom ha toffs!
  Jasså? Gratis för mig eller dig? 😉

 4. Kusin said, on 20 april, 2009 at 09:43

  För mig var de fan inte gratis!
  Men jag ser ut som ett råpucko i dem och de har bott i en låda sen…95 kanske.
  Ta dem om du vill.

 5. Liisa said, on 21 april, 2009 at 07:24

  Stackars lilleplutten! Lo och jag sitter framför brasan och försöker värma upp oss efter natten här ute i skärgården. Ses på fredag?

  • jlindberg said, on 22 april, 2009 at 12:53

   Vi får se om hon blir frisk till dess, men det måste hon ju bli… 3 dagar kvar ju..

 6. Pappa o Anneli said, on 21 april, 2009 at 05:46

  Stackars Juni, hon undrar säkert vad som händer och vad det är för äckligt som kommer ur munnen..
  Vad fint balkonggolvet blev, ett lyft för hela balkongen!!
  Bra jobbat grabben.

 7. Niklas said, on 22 april, 2009 at 05:53

  Wayfarers är ju steninne. Coolness!

 8. alex said, on 22 april, 2009 at 08:04

  var kan man köpa DRKSHDW? 🙂

  • jlindberg said, on 23 april, 2009 at 08:48

   Lite överallt, googla på märket och skriv online efter så hittar du många olika, tex diabro.net m.m.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: