https://jlindberg.wordpress.com

Dagisplats klar! Musik! Nu är det dags att boka resa!

Posted in Allmänt, Musik, Vår dotter by jlindberg on 15 maj, 2009

Igår fick Ulrika ett väldigt välkomnande meddelande på sitt mobilsvar. Det var från Stockholm stad som ringde och sa att vi hade fått dagisplats. Det som är riktigt riktigt positivt är att vi har fått vårt första val, och detta ligger i huset bredvid vårt, alltså i trappuppgången bredvid oss! Detta innebär, ca 5 min för hämtning och lämning. Vilket i sin tur självklart medför massa tid som vi kanske hade behövt ”offra” om vi fått något annat dagis. Det ordnar sig alltid som tur är… Man måste bara ha lite is i magen.

En annan rolig sak tackar jag Kei för, han hittade denna skiva:

leftright_tracklisthttp://lrlrl.coldplay.com/leftright.html

Coldplay delar ut denna skiva gratis till sina fans, så skriv ner er email adress på sidan, så får ni ladda ner liveskivan, den är mycket bra dessutom. Tyvärr bara i 192kbps men den är gratis så man ska bara vara tyst 😉 Lyssna framförallt på Viva la vida och Fix you… Gåshud

Nästa sak som är värt att skriva om är att vi har tagit beslut om att ta lite semester. Så tanken är att familjen drar till Kao Lak som är en del i Thailand som ligger norr om Phuket:

Det är en lugnare del av Thailand, fina stränder, tomma stränder, mindre uteliv osv. En del som beskrivs som paradiset på jorden då de har otroligt fint vatten och natur där. De hade oturen att bli väldigt drabbat av tsunamin så väldigt många dog där. De har bland den bästa snorklingen i hela Thailand med sköldpaddor och annat ”liv”. Det finns hur mycket fina bilder som helst såklart, men här kommer två:

V00THLAK_res05

V00THLAK_res02

Nu letar jag hotell och flyg.. Så vi får se vart/när/hur det blir… Det är väl ca 99% chans att det blir av, så ganska säkra är vi på att vi åker.

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Claes Schalling said, on 16 maj, 2009 at 09:41

    Tja

    Tack som fan för musiktipset, gåshud all the way from the beginning to the end! 🙂 längtar lite efter live i sthlm i augusti nu! 😀


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: