https://jlindberg.wordpress.com

Idag jätte förkyld, imorgon halkbana

Posted in Allmänt by jlindberg on 17 maj, 2009

Idag har vi hunnit med rätt mycket. Vi vaknade halv sju som vanligt. Juni ville ha mat, så vi gick upp bägge två. Jag blev trött rätt snabbt och somnade en timma, sen blev Ulrika och Juni trötta så då somnade dom en timma. När Juni vaknade så gick jag upp med henne. Efter detta så var det gårdsstädning klockan 11 som vi gick på, städade lite, bondade lite, grillade lite och drack kaffe. Gemytligt.

Efter städningen så körde jag till Mariatorget där vi var bjudna hem till Eva och Thomas för deras son Bruno fyllde 1 år. Det var fullt hus, massa barn och ett jävla liv.. Juni älskade det. Hon tittade på allt och alla och lekte med allt och alla. Öppnade tom Brunos presenter och tuggade lite på dom.

Vi är jätte förkylda hela familjen, ögonen är nästan igensvullnade på mig, näsan rinner och jag har jätte ont i halsen och öronen. Toppen! Imorgon blir det:

Halka1

Halkbana, 4 timmar i Gillinge… Ulrika och Juni följer med, de drar till Norrtälje sen och fikar några timmar och sedan hämtar de upp mig. Eller ja, de kommer och möter upp mig så kör jag hem oss. Sen blir det nog lugnt, vila och kurera oss de timmarna som är kvar på dagen… Hoppas jag 🙂

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Helén said, on 19 maj, 2009 at 07:15

    Förlåt! Det är ju jag som smittat er:( men det går ju inte att låta bli att vara nära Juni/er när vi ses så sällan. Krya på er! Kramar till er alla 3.
    ps. snart kommer ni till skåne:)

  2. Bananen said, on 20 maj, 2009 at 12:16

    Vilken jätte är förkyld?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: