https://jlindberg.wordpress.com

Lite blandat igen… The hangover + Denon AH-D7000

Posted in Elektronik, Film, Prylar by jlindberg on 23 juni, 2009

ÄNTLIGEN!!:

Bild 1

Jag börjar med att skriva lite om The Hangover:

Jag och en kompis gick på denna igår, vi hade rätt höga förväntningar  bägge två då vi sett trailern som är riktigt lovande. Vi slog på stort, vi köpte biljetter på Sergel sal 1, de dyra stolarna som har ca 1,7m benutrymme, bredare stolar som man dessutom kan luta bakåt. Perfekt! 115:- kostade det per person, men man måste ju testa. Som tur var var filmen riktigt riktigt rolig, det var längesedan jag skrattat såhär länge. Visst, som vanligt visade trailern lite väl mycket. Men jag kanske inte hade gått och sett filmen om den inte gjort det.

Hur som helst, idag/igår var jag väldigt generös, jag vet att det inte är ”rätt” att tycka om en icke-djup, icke-Ingemar Bergman film, men då den gjorde mig riktigt glad och jag skrattade så jag grät ibland så ger jag filmen betyget:

Bild 2

Lite annat kul då, iallafall för mig är att jag har sålt mina gamla Sennheiser HD650 hörlurar och beställt nya, denna gång blev det de jag varit sugen på ett tag, Denon AH-D7000:

denon-ah-d7000

DENAHD7000RE_4_m

De är ett par otroligt bra hörlurar, slutna denna gång då jag behöver kunna skärma av mig från alla ljud som finns i lägenheten  (läs: Juni), de har fått riktigt bra betyg i alla tester så detta är en av världens bästa hörlurar. De är dock inte helt perfekta som de är när man köper dom, så dessa ska iväg till en firma i Usa som heter Lawton, de gör modifikationer på hörlurar, det de gör på denna är att de dämpar kåporna samt skärmar av alla kablar och elementen, de byter även ut ”muffarna” så de blir ca 1cm djupare för att få bort de slappaste basljuden. Så nu är det en lång väntan, men jag är rätt upptagen på dagarna, så det kommer att gå undan 🙂

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Daniel said, on 25 juni, 2009 at 10:34

    Tjenare

    Hur mkt hade du tänkt ta för dina HD 650, funderar på ett par lurar och såg att du kanske skulle sälja av dina.

    MVH
    Daniel


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: