https://jlindberg.wordpress.com

Dagens fynd! En Mustang!

Posted in Mode, Prylar by jlindberg on 28 juni, 2009

mustanganalog

alganalog

Denna pärla köpte jag idag! En annons jag hittade på blocket. 100:- fick jag betala! Vilket fynd, visserligen fick jag åka 10 mil för att hämta den, och 10 mil tillbaka, men vi hade ju tid och vi har bil så det löste sig smidigt. Eller ja, relativt smidigt.

På vägen ner gick allt bra, men väl inne i Nyköping så började strulen. Juni vaknade och började skrika så jag satte mig bak och gav henne välling, det var hennes välling-tid, precis när vi bytt plats så blir vi stoppade i en poliskontroll. Det var blås + besiktning av bilen, Ulrika satt ju fram så allt gick bra. Vi hade dock glömt kvar ”övningskörning” skylten men förklarade för den vänliga polisen hur det var så det var lugnt. När vi kollade så hade jag glömt körintygen hemma, så det var tur i oturen.

Vi rullade vidare, med säljaren i telefon, efter någon kilometer så låter det ”PIIIIIIIIP”, oljelampan! Vi har glömt fylla på oljan… Vi rullar tills nästa stop som är en parkering på Ica. Där ringer vi säljaren, han bor i närheten så han cyklar till oss och överlämnar Mustangen. Så jag får ta cykeln och cykla till en mack. Men först så betalar jag 100:- och ger han ett handslag. Deal!

Jag cyklar till macken som känns otroligt långt borta. Köper 4 liter olja och cyklar tillbaka. Vurpar nästan då någon idiot lagt ut ett stenblock mitt i cykelbanan. Detta är rätt svårt att veja för med 4 liter olja i en kasse på vänster sida. Jag lyckas med ca 1cm marginal.

Tillbaka på Ica parkeringen, i med oljan som såklart lyckas bli för mycket.. Fan! Men det gick bra, vi tog oss tillbaka till Stockholm i välbehåll och nu är Ulrika hemma. Hon fick 2 presenter av mig idag:

20090628-IMG_80309cm höga skor från Whyred och:

20090628-IMG_8022Blå/lila mocka väska, även den från Whyred. Hon blev jätteglad!

Imorgon blir det tvätt + meck + shopping till hojjen. Målet är att få en riktigt nice racer under 3000:-. Det ska lätt gå med tanke på att den hittills kostat mig ca 388:- 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: