https://jlindberg.wordpress.com

Lite mode för en gångs skull…

Posted in Mode by jlindberg on 10 oktober, 2009

Ok, det var år och dag sedan jag postade något som har med kläder att göra… En ganska självklar anledning, när man är pappaledig så kan man bara köra på jeans och t-shirt, allt annat går osäkert. Det är garanterat ett säkert kort att man antingen får någon sorts saliv över sig, eller en spya, eller  välling, ja tänk er allt som finns i flytande form, det får man på sig, och ALLT ger fläckar….

Häromdagen blev jag inbjuden till Blanks ”utförsäljning” där de lättade lite på lagret. Jag var där med syrran och hennes sambo Joel. Efter lite letande hittade jag 1(!!!) kavaj i en storlek som passade, stl 48, och en skjorta i storlek S som satt bra. Det var så pass billigt att jag inte kunde motstå. 300 för skjortan och 500 för kavajen… Bara kavajen låg på över 4000 när man köpte den i somras… Såhär ser det ut:

fynd

Säkra kort… Jag har nog 10 kavajer, 9 svarta och 1 grå, så vi ökar ration lite med att hänga en till grå i garderoben. Skjortor som är sköna har jag alldeles för få av, men denna var i tunn bomull så den kändes given. Kul när man kan fynda ibland.

Så, igår surfade jag runt lite. Hittade 3 plagg jag tänkt skaffa:

wantGrymma jeans från A.P.C. Även t-shirt därifrån.. Skor från Mr Hare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: