https://jlindberg.wordpress.com

Nytt år – Nya löften

Posted in Allmänt, Film, Mode, Musik by jlindberg on 3 januari, 2010

Idag på morgonen åkte jag till Nitty Gritty, APC och Our legacy. Tyvärr hittade jag kläder även där, så det blev lite gott och blandat från APC:

Tyvärr var det igen rea. Men det är ju oftast på rean man inte hittar något…

Jag brukar inte ha några nyårslöften. Det blir det vanliga, ”börja träna”, ”är mindre onyttigt”, osv… Jag har som jag har skrivit om förr, skaffat ett gymkort som gäller from 1a januari. Så idag började jag med att skaffa ett par Adidas byxor och träningsskor från Sneakers and stuff:

Nu är jag redo!

Resten av dagen har jag tillbringat med Ulrikas familj, vi har firat lite jul och nyår i efterskott. Nästan hela släkten var här och åt mat, drack kaffe och åt godis. De fick även inramade foton på Juni i julklapp från oss. Såklart.

Vi gick även och såg The Imaginarium of Doctor Parnassus.

Detta är en fantastiskt film! Inte bara pga Heath Ledger  utan även hur de har vävt in hans död till något positivt i filmen. Kanske inte positivt, men till en story som funkar väldigt bra. Animationerna är helt fantastiska, kläderna likaså. Jag hade väldigt höga förhoppningar på denna. Den levde faktiskt upp till alla. Trailern visar lagom mycket för att man ska förstå vad filmen handlar om. Även vad den ”är”. Se filmen! Underbar!

Det var längesedan jag tipsade om en skiva. Jag är rätt sen med att tipsa om denna, men detta är en skiva som jag hoppas de flesta vill lyssna på. Den är välproducerad och väldigt bra:

http://www.myspace.com/thexx

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Pappa o Anneli said, on 5 januari, 2010 at 05:13

    Bra nyårslöfte med träning, nu måste du bara försöka få rutin på träningen, sen till våren så kan du ut i löparspåret och springa när du fått upp flåset under vintern:-)
    Minst ett par ggr i veckan ska du träna regelbundet, dock ej om du är förkyld.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: