https://jlindberg.wordpress.com

Tips: Matkasse

Posted in Allmänt by jlindberg on 18 april, 2011

Vi har testat en ny ”matkasse”, vi hade ju Linas matkasse innan, men de hade så tråkiga och ofta livlösa recept. Vi mailade synpunkterna till dom och till slut sa vi upp kassen då vi inte var nöjda. För ett tag sedan såg vi att Tasteline gjorde reklam för sin på tv. Så vi testade den. Vi har bara fått en leverans, och idag fick vi andra:

Recepten är mycket roligare och mer barnvänliga än Linas matkasse. Maten är inte lika nyttig, men maten får inte bli för nyttig för då är det bara tråkigt att äta den. Så är ni sugna så tipsar vi om denna!

En annan rolig sak jag måste dela med mig av är vår otroligt fina Magnolia som börjar slå ut:

Den har stått där sedan 1954 och blommar nu. Vi har en till röd Magnolia som blommar om någon vecka. Detta är en preview, jag kommer fota den igen när den verkligen blommat ut. De är otroligt fina!

5 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Caroline said, on 18 april, 2011 at 07:32

  Grannen har också en Magnolia, och vi är sååå avundsjuka! En sådan ska planteras när det börjar bli fason på trädgården 😉

  • jlindberg said, on 18 april, 2011 at 09:04

   De är verkligen jättefina! Vi har 2 varianter, den vita är vanlig, men den röda är väldigt ovanlig. Tydligen var han som byggde huset 1955 trädgårdsmästare, så han köpte in den när han var i Usa 1955 för att plantera. Rätt rolig historia om den är sann 🙂

 2. Oscar said, on 18 april, 2011 at 08:58

  Oh, hurdana recept är det?

  Är tillbaka i Kristianstad över påsken hos familjen och denna veckan har vi matkasse från ett lokalt företag i nordöstra skåne. Ganska mycket svensk husmankost. Idag var det kassler och stuvadkål på menyn….

 3. Ludvig said, on 20 april, 2011 at 08:05

  Hej!

  Vi är en grupp studenter på Handelshögskolan i Stockholm som gör en undersökning om de olika matkassetjänster som finns i Sverige. (ex Linas matkasse, Middagsfrid och Tastelines matkasse).

  Vi skulle vara väldigt tacksamma om ni tog er 3min och svarade på vår enkät om vad ni tycker om en sådan tjänst. Som tack är ni med i utlottningen om en matkasse för en vecka. https://hhs.qualtrics.com/SE/?SID=SV_9ZY4pb06z5vMssc

  Tacksamt om ni sprider länken vidare.

  (PS. Vi vill även komma i kontakt med ägaren till den här bloggen för en eventuell fokusgrupp, ta gärna kontakt med oss via mailen vi angav! Hoppas ni tycker att det är ok att vi postar om vår undersökning. Mvh Ludvig)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: