https://jlindberg.wordpress.com

Crimson.se – Bästa och snabbaste framkallningen

Posted in Foto by jlindberg on 7 januari, 2012

Jag har ca 15000 foton på datorn, de flesta har jag aldrig ens framkallat. Jag framkallade ca 100 foton i början när jag fotade. Men jag har även framkallat några då och då till presenter, julklappar och liknande. Jag har testat några olika ”framkallare” och måste verkligen tipsa er alla om http://www.crimson.se

Oftast har man bilderna dagen efter. Framkallar man det enklaste alternativet så kostar ett foto runt kronan + frakt. Bor man i Stockholm och i närheten av Hornstull så kan man hämta upp fotona själv. Men det jag vill berätta om är att jag testade deras alternativ ”prefix”. Detta är ett lite dyrare alternativ där man själv väljer fotopapper, storlek, framkallningsalternativ osv. Det kostar lite mer, men är helt klart värt det.

Jag framkallade detta foto:

Och även detta:

Vi hade 2 ramar hemma så jag framkallade dessa i ca 40*30 och de kostade 80:-/st och då med riktigt fint fotopapper. Det blev riktigt bra, så jag vill verkligen rekommendera Crimson än en gång.

Tagged with: , , ,

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Pappa said, on 7 januari, 2012 at 10:36

  Fotona gör en glad!
  Försök ta upp fotograferandet igen, det ni missar att fota på barnen/familjen nu får ni ju aldrig möjlighet att få tillbaka i framtiden.
  Vi ska testa Crimson nu, kul att även ha lite normala albumfoton istället för alla i datorn.

 2. Petran på designinsight said, on 8 januari, 2012 at 04:10

  Hej!
  vad roligt att du hittade in till mig! Måste säga att du var riktigt uppmärksam 😉 Precis, det stämmer iaf allt du skrev! Vi köpte huset i somras, fick nycklarna den första september och började ”resan” 😉
  Flyttade in första december! Så vi har inte alls bott där länge och vi har inte fått till den rätta känslan ännu. Skulle vilja få det lite mysigare men det kommer väl. Jag hatar att sätta upp saker på nya väggar så det fattas väl lite tavlor, just nu är det bara upptejpade posters på prov!

  Ps jag läser din blogg varje vecka och har gjort det ett bra tag! ni har så himla fint hemma så det är roligt att titta in!

 3. Josefin said, on 8 januari, 2012 at 06:30

  Håller med, Crimson är toppen och galet snabba!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: